5 Mart 2016 Cumartesi

THE LAST CINDERELLA J-DRAMA



THE LAST CINDERELLA


İlk Japon dramam olur kendileri.11 bölümlük bir aşk ve dostluk hikayesi.


Ana kadro böyle. Haruma Miura, Ryoko Shinohara, Naohito Fujiki bir aşk üçgeninin elemanları.Öhöm Haruma Miura'ya aşık olmanız için birsürü sepep var.Bu yüzden dizinin sonlarına doğru Naohito Fujiki ve Ryoko Shinohara'ya sövebilirsiniz çünkü Haruma Miura'yı çok üzdüler.Şahsen ben öyle yaptım.Hiiiç de tarafsız olamicam Haruma'nın hakkıydı.



Ryoka Shinohara biraz sakar, biraz görgüsüz, biraz utangaç ama dobra bir kadın cesur da ve en güzeli de tertemiz bir kalbi var.Ryoko Shinohara, bir güzellik salonunda müdür yardımcısıdır.
Müdürü de gençliğinden beri kedi körek gibi didiştiği, Naohito Fujiki'dir.Ryoko Shinohara gitgide erkekleşmeye başlar ve karar verir kendine bir erkek bulmaya.Tam da düşündüğünüz gibi karşısına ondan 15 yaş küçük bir delikanlı çıkar ve seslenir 'sevgili sindrellam'.



Haruma Miura bisiklet tutkunu ve pişmanlıklarla dolu bir genci canlandırıyor ve pişmanlığı ona sindrellasını getiriyor.


Kahkahası kocaman.Gel de sevme şimdi:D


Sıkılmadan izleyeceğiniz bir hikaye izlerken mutlu olacaksınız.




 Ya arkadaş yemin ediyom böyle bir arkadaş grubum var.
Gerçekten aile olabilmeyi başarmış 25 yıllık dost onlar. Birbirlerinin mutlu ve mutsuz anlarında hep yanyanalar.Dizi haricinde tavsiye edebileceğim diğer bir şey de şu, insan bulun.Bu şekilde insanlar bulun mutlu ve mutsuz anlarınızda yanınızda olacak insanlar, bulun, kendi senaryonuza onları dahil edin ve hep mutlu olun.Çok gaza geldim söylemeden gitmem, şükredin fazlasının gelmesi için değil, yani elbet gelecektir ama elinizdekiler için şükredin:D

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder