30 Ocak 2016 Cumartesi

SHINGEKI NO KIYOJIN

                                                     SHINGEKİ NO KIYOJIN



Arkadaşımın tavsiyesi üzerine başladım.İyi ki de başlamışım, bitireli epey oldu ama bir içerik hazırlamaya ancak imkan bulabildim.Arkadaşım gerçekten çaresiz görünüyordu daha önce anime yapım izleyip izlemediğimi sordu ben de  Death Note serisinden ve Hayao Miyazaki'nin filmlerinden bahsettim.Gözleri büyüdü mutlaka bunu izle dedi.Ben de ilk fırsatta yaptım dediğini.25 bölüm yayınlanmış devamı mangaymış.Üstelik bir de film çekilmiş.Okuyana tavsiye edilir izleyin heyecanı hissedeceksiniz.





Konusu hemen bağlıyor okuyucuyu, insanlık devler tarafından yenilerek yok olmak üzeredir.


İnsanlar, inşaa ettikleri surların ardında yaşamaya çalışıyor bir yandan hükümetten bir yandan devlerden korkuyorlar.


Eren, Armin ve Mikasa devlerin vahşetine tanık olmuş ve ailelerini yitirmişlerdir.İntikam almaya yemin eden Eren askeriyeye katılmaya karar verir amacı canlı dev bırakmamaktır.


Mikasa Eren'e koşulsuz sevgi ve minnetle bağlıdır kimsesiz kalan Mikasa Eren'i herşeyi yapar.Atlarsam ayıp olur bütün olay Eren'in etrafında dönüyor fakat asıl efsane Mikasa.Hepsinden daha atik ve çevik üstelik soğukkanlı.


Ve bir başka efsane, stratejik deha Armin.Ekibin en güçsüzü kadar dahi güçlü değil ama konu, bilmek, anlamak ve çözüm sunmak olunca yani, mantıklı olmak olunca hepsi susar Armin konuşur.Bu söylediğim diğerlerini mantıksız yapmaz ama konu mantık olunca hiçbiri Armin'in eline su dökemez.



Ve Komutan Levi.Eski bir çete lideri olan asabi, kısa boylu, temizlik takıntılı ve fazlasıyla havalı olan komutan, yaşına kıyasla efsaneleşmeyi başarmış bir liderdir.


Belli etmiş olabilirim en sevdiğim karakterler Mikasa ve Komutan Levi.


Ve bir bomba, Eren bir deve dönüşebiliyor ve askeriye onu kendi silahları olarak kullanmayı kabul ediyor(aklımdan çıkmayan bir sahne var Komutan Levi mahkeme salonunda Eren'i fena benzetmışti.Ancak ikna edebilmişlerdi insanları.).


Ama bir büyük sıkıntı var deve dönüşebilen tek kişi Eren değil.
Dişi Dev'i görünce üzülmeye başlayabilirsiniz çünkü bu son 4-5 bölüm kaldı demektir.


 Şuraya küçük mutlu bir not: açılış müziğini de tavsiye ederim.:D

Keyifli seyirler dilerim umarım yazımı beğenirsiniz.
:D
Varsa ben biraz daha ayrıntı istiyorum diyen, şu agresif sarışın kıza dikkat edin, Annie Leonhart.:D
Saygılar:D


15 Ocak 2016 Cuma

NİL



  Sanırım olmak istediğim kişi tam olarak olmasa bile Nil Karaibrahimgil. Her anlamdam hayran olunası bir kadın,enerjisi, gülüşü, hali tavrı,bakışı dahi hayran olunası.Nil Karaibrahimgil olayım ama biraz da ben olayım istiyorum.Neden Nil için bir içerik hazırladığıma gelince gençliğime sevgilerimle diyerek yaptığı videoyu izledim,dinledim,düşündüm.Öyle güzel anlatmış ki gençliğine hayatı. Paylaşmak istedim tıpkı Nil'in de soylediği gibi 'çünkü hayat paylaşınca güzel'.



İlk paramla kitabını almaya koşmak  gibi bir isteğim var misal.Varsa bilmeyen için,kendisi 39 yaşında.En fazla 23 duran Nil göründüğü gibi bir ruha sahip yani gencecik.Nil, hem şarkıcı, hem yazar, hem oyuncu,hem anne.


ALBÜMLERİ

Tek Taşımı Kendim Aldım


Nil Dünyası


Hakkında Her Şeyi Duymak İstiyorum


Ben Buraya Çıplak Geldim


He-Man


Nil Fm


Kanatlarım Var Ruhumda


Nil Kıyısında


Hadi İnşallah


KİTAPLARI

Kelebeğin Hayat Sırları


Nil'in Kelebekleri


















5 Ocak 2016 Salı

DEFTERDEN

İnsan, doğası gereği işini abartmaya meyillidir.Abartanları yadırgamayın, siz de yapıyorsunuz.Ayrıca hatırlatayım dünya sizin etrafınızda dönmüyor.Kendini, 'Güneş' sananlaradır sözlerim.

3 Ocak 2016 Pazar

SHINee(K-POP)

SHINee

    K-POP sevgimi başlatan gruptur.2008 yılından beri aktifler.Çıkış şarkıları, klibinde 5 oğlanın bir güzel peşinde dolandığı, Replay şarkısıdır.
               
                 Bütün yakışıklıları buraya toplamışlar diyemem ama Minho'ya bir bakın derim:D




Tamam çok baktınız.Daha burada Lee Tae-min ,Kim Jonghyun,Onew ve Key var.


Lee Tae-min


Kim Jonghyun


Onew


Key


Bunu gördüğümde Jonghyun için baya üzülmüştüm.O fana yapmak istediğim kötü şeyler var:D


Özetle SHINee 'yi sevin:D



Ve  Minho'ya torpil yapmak istiyorum:D







FİLENİN SULTANLARI

                                     
                                                     FİLENİN SULTANLARI RİO YOLCUSU
 
Bayan Milli Voleybol Takımımız 2016 Olimpiyatları'nın Avrupa Kıta Elemeleri'nde oynayacağı ilk maç için çalışmalara devam ediyor.Filenin Sultanları Rio için önce ilk engel olan Hırvatistan ile karşılaşacak.Maç, 4-9 Ocak arasında Ankara'da olacak.Türkiye-Hırvatistan maçı ve oynanacak diğer maçlar TRT Spor'dan canlı olarak yayınlanıyor olacak.Biletler için www.biletway.com veya TVF Başkent Voleybol Salonu gişelerine bakabilirsiniz. 
Program şöyle ;
4 Ocak 2016 Pazartesi 19:30 Hırvatistan-Türkiye
5 Ocak 2016 Salı 19:30 Almanya-Türkiye
6 Ocak 2016 Çarşamba 19:30 Türkiya-Hollanda

FİLENİN SULTANLARINA GÜÇ VE AZİM DİLİYORUM.

Neriman'a duble en çok onu seviyorum çünkü:D

2 Ocak 2016 Cumartesi


SEVGİYLE ...


FITI FITI FITI

                                                                  İŞLER GÜÇLER


                                                                   Modern Muzip Yalanlar
     

     Başrolleri Ahmet Kural Murat Cemcir ve Sadi Celil Cengiz olan ve Türk seyircisine fazla gelen 2012 yapımı komedi dizisidir.Bu üç güzel adama eşlik eden hanımlar da var ama asıl Mesele bu üçlü.
Yakaladıkları uyum ve samimiyetleriyle dikkatleri üzerlerine çekmeyi başardılar.Atlarsak büyük ayıp etmis oluruz Selçuk Aydemir. Kendisi hem senarist hem yönetmen olmuştur bu yapım için.
Öncesinde de söylediğim gibi samimiyet var.Ekip çok uyumlu ve aile olmayı başarabilmişler.
Bu üç güzel adam film çekmek için sunuculuk yapmaya katlanan arkadaşlardır.Meslek Hikayeleri için çok emek harcarlar ama kanal bir türlü emeği yayınlamaz.
 Salih Abi (Burak Satıbol), Yapımcı Şenol (Murat Akkoyunlu), Yapımcı Hakkı (Şinasi Yurtsever) , Boomcu Onur (Ahmet Dursun),Rüstem Abi (Yılmaz Gruda) diğer karakterlerden bazıları.




               Ben en çok Ahmet Kural'ı sevdim.Feride (Gaye Gürsel) ve Ahmet'in aşkını sevdim.






2013 yılında 41 bölümle anlatıcak bir şeyimiz kalmadı notuyla televizyona veda etti.Bu ekibi daha sonra Düğün Dernek , Kardeş Payı ve Düğün Dernek 2 de tekrar gördük herbirinin yeri ayrı ancak ben hiçbirinden İşler Güçler tadı almadım bu biraz üzücü..



Aynı formata yakın bi yapım olan Ben De Özledim dizisini de Leyla İle Mecnun ekibini sevenlere tavsiye ederim :D









 Şuraya küçük mutlu bir uyarı :küfürden nefret ediyorsanız sansürlü izleme seçeneği de mevcut.:D